Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008

Και η Dell στο χορό των μικρών notebooks



Με τα προϊόντα των Asus, MSI και Acer να έχουν ήδη εισέλθει στην αρένα του ανταγωνισμού, η Dell φέρεται να έχει έτοιμες τις δικές της προτάσεις που απευθύνονται σε όσους θέλουν ένα ευέλικτο notebook κυρίως για χρήση internet.

Το Dell E θα διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Classic, Video και Video+. Όλα τα μοντέλα είναι εξοπλισμένα με επεξεργαστή Intel Atom N270 με συχνότητα 1.6GHz. Διαθέτουν οθόνη 8.9 ιντσών με ανάλυση 1024x600, 802.11b/g WiFi, Ethernet, SD Card reader, τρεις USB ports και D-sub connector.

Ως προς τις διαφορές τους, το E Classic έχει μνήμη 512MB και αποθηκευτικό χώρο 4GB SSD. Το Video έχει διπλάσια μνήμη και διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο, Bluetooth και webcam 0.3Megapixel. Τέλος, το Video+ έχει SSD με χωρητικότητα 12GB.

Κυκλοφορούν επίσης πληροφορίες για ένα τέταρτο μοντέλο με την κωδική ονομασία E Slim. Το Slim φέρεται να διαθέτει επεξεργαστή Silverthorne, κάτι που δημιουργεί ερωτήματα ως προς την αξιοπιστία των πληροφοριών, δεδομένου ότι οι Silverthorne προορίζονται για MIDs και όχι για notebooks.

Το E Classic θα πωλείται στην εξαιρετικά χαμηλή τιμή των 189 ευρώ, ενώ εκτιμάται ότι τα Video και Video+ δε θα είναι πολύ ακριβότερα.

Πηγή: fudzilla.com

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα απο το ActiveNetWorks.gr

Eίναι διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω της ActiveNetWorks.gr!


Δεν υπάρχουν σχόλια: