Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τρίτη 20 Μαΐου 2008

Κατάλογος κορυφαίων 10 ελεύθερων λογισμικών ελέγχου Διαδικτύου γονικών

Με τη δημοτικότητα του Διαδικτύου και την ολοκλήρωσή του με ένα νεώτερο ακροατήριο, οι κίνδυνοι διατρέχονται της υποβολής των παιδιών στο tasteless και ενδεχομένως επιβλαβές υλικό. Το πρόβλημα είναι καθαρό είναι πλήρες του υλικού που μπορεί να προσεγγιστεί με ακριβώς το ένα χτυπά από τα κατσίκια. Ευτυχώς, υπάρχει πολύ λογισμικό που προσφέρεται για να βοηθήσει στην κράτηση των παιδιών σε ένα ασφαλές και εικονικό περιβάλλον. Πολλοί προσφέρονται στην ελεύθερη έως δοκιμαστική βάση και αισθάνθηκα για να συντάξω έναν κατάλογο 10 γονικών λογισμικών ελέγχου που βοηθά τους γονείς για να διαχειριστεί εκεί τις σε απευθείας σύνδεση δραστηριότητες κατσικιών. Εδώ είναι ο κατάλογος -

1. Ένα από τα πολλά γονικά λογισμικά ελέγχου που προσφέρονται στην αγορά είναι WebWatcher. Θέτει ως όργανο ελέγχου Διαδικτύου και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματά του τον βάζουν σε μια κατηγορία του. Μαζί με τις ικανότητές της ως όργανο ελέγχου Ιστού χρησιμεύει επίσης ως ένα όργανο καταγραφής συνομιλίας. Αυτό είναι ευεργετικό σε πολλούς γονείς των teens ή preteens που μπορούν να πέσουν θύμα στους δράστες λόγω στις παραγνωρισμένες ευπάθειες. Ένα αόρατο βασικό εργαλείο εμπόρων ξυλείας και screenshot σύλληψης ενισχύει τη δυνατότητα να ελεγχθούν καθώς επίσης και να εμποδιστούν οι ανεπιθύμητοι ιστοχώροι από την άποψη. Αυτό είναι λογισμικό που ρυθμίζεται εύκολα από τον εμπειρογνώμονα ή τον ερασιτέχνη.

2. Το SpyAgent αναμένει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από ένα ασφαλές πρόγραμμα ελέγχου. Αντίθετα από μερικούς από τους ανταγωνιστές τους, SpyAgent καταγράφει και το σταλμένο και λαμβανόμενο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Το ευνοϊκότερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του προγράμματος είναι η δυνατότητά του να εμποδίσει την πρόσβαση ενός χρήστη στα προγράμματα όπως τη συνομιλία και IMs που μπορούν να θέσουν ως πιθανό κίνδυνο. Οι πελάτες είχαν μερικά peeves για αυτό το προϊόν εντούτοις, πολλοί βρήκαν το λογισμικό δύσκολο να χρησιμοποιήσει τη βασική αναγραφή και η ανεπαρκής εξυπηρέτηση πελατών ήταν επίσης μεταξύ των καταναλωτικών καταγγελιών.

3. Το ContentProtect είναι πρώτιστα ένα φίλτρο Διαδικτύου. Αυτή η εφαρμογή μπορεί να προσφέρει μερικές περιοριστικές ικανότητες εντούτοις στερείται οποιαδήποτε σημαντικά τμήματα ελέγχου. Οι καταναλωτές δεν θα σύστηναν αυτό το προϊόν για την πρόθεση της ώριμης ικανοποιημένης προστασίας.

4. Η καθαρή παραμάνα είναι ένα ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο όνομα στο φιλτράροντας χώρο Διαδικτύου. Η καθαρή παραμάνα επιτρέπει σε σας για να δει τον κατάλογο παρεμποδισμένων περιοχών αν και δεν τις τακτοποιεί με την αποβουτύρωση των κατηγοριών. Επίσης, η παραμάνα δικτύου δεν έχει τις ικανότητες των εικόνων ανίχνευσης και φιλτραρίσματος. Συν τις πλευρές, κύβοι έχει τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα χρονικού ελέγχου και τη δυνατότητα να εμποδίσει τις κατηγορίες στην ολότητά τους που μπορεί να έχει το απαράδεκτο περιεχόμενο.

5. Η επιφυλακή οικογενειακού Cyber θέτει ως χαρακτηρισμένο σύνολο όργανο ελέγχου δραστηριότητας Διαδικτύου. Αυτό το εργαλείο καταγράφει όλα τα οικογενειακά μέλη σας κάνει εάν on-line off-$l*line. Χαρακτηρίζει την αυτόματο αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τη συνομιλία, και το στιγμιαίο φράξιμο αγγελιοφόρων. Ενισχύεται με το φράξιμο ιστοχώρου, τα παιχνίδια, και άλλους φράξιμο εφαρμογής, αυτόματη ανίχνευση λέξης κλειδιού, κίνδυνο άγρυπνους, και ευφυή υποβολή έκθεσης. Το στοιχείο σώζεται σε μια κρυμμένη θέση που κάνει το λογισμικό μια λογική λύση.

6. Το PC φίλτρων Ιστού Optenet παρέχει ένα skillfully χτισμένο εργαλείο για το ασφαλές σερφ Διαδικτύου. Μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε και να εμποδίσει την περιεκτικότητα σε Διαδίκτυο καθώς επίσης και να ελέγξετε το χρόνο που κάθε παιδί ξοδεύει στον υπολογιστή. Είναι η νεώτερη έκδοση είναι συμβατό με vista της Microsoft.

7. Ο προηγμένος γονικός έλεγχος επιτρέπει σε σας για να ελέγξει, να περιορίσει, και να επιτηρήσει εκείνων που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα ελέγχου επιτρέπει σε σας για να αποφασίσει πόσο καιρό πολύ και πότε οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή. Αυτό το εργαλείο επιτρέπει ακόμη και τις ικανότητες έτσι ώστε είστε σε θέση να θέσετε το επίπεδο ελέγχου που θέλετε ανά μεμονωμένο χρήστη.

8. Οι γονικοί έλεγχοι φίλτρων Διαδικτύου προστάτη παιδιών είναι συγκεκριμένο αντι -αντι-πορν λογισμικό. Φέρνει έναν προηγμένο γονικό έλεγχο που αποτρέπει τα παιδιά από την πρόσβαση του αμφισβητήσιμου περιεχομένου. Εντούτοις, αυτό το πρόγραμμα είναι ειδικό για τον έλεγχο ιστοχώρου και δεν παρέχει πολλών από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που αναφέρονται σε άλλα προγράμματα.

9. Το Safe2Net είναι επίσης συγκεκριμένο για το ξεφύλλισμα Ιστού. Η μέθοδός της είναι διαφορετική από άλλα προγράμματα αναφερθέντα. Εντούτοις, ενημερώνει τον κατάλογο ενδεχομένως κακόβουλων περιοχών σε εβδομαδιαία βάση που καθιστά την περισσότερο εκτιμημένη από τους γονείς.

10. Ο διευθυντής λογισμικού προστασίας Kidz κάνει συγκεκριμένα ως describers ονόματός του διαχειρίζεται το λογισμικό που χρησιμοποιείται για να επικοινωνήσει στο διαδίκτυο. Με έναν κρότο του ποντικιού μπορείτε να ελέγξετε τα προγράμματα όπως οι ξεφυλλιστές Διαδικτύου, τα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το λογισμικό συνομιλίας, και τα όμοια προγράμματα. Έρχεται επίσης με το CD Kidz που παραδίδει όλα το παιδί σας πρέπει να χρησιμοποιήσει το Διαδίκτυο σε ένα χρηματοκιβώτιο και να εξασφαλίσει τον τρόπο. Ενώ θέτει ως αποτελεσματικό πρόγραμμα υπάρχει σίγουρα περιθώριο για βελτίωση.

http://www.thecredence.com/ylang/el/list-of-top-10-free-internet-parental-control-softwares/

Δεν υπάρχουν σχόλια: