Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Αλεξανδρούπολη και Ηράκλειο Κρήτης μιλούν και σερφάρουν ελεύθερα!

Η Αλεξανδρούπολη και το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης καλύπτονται πλέον από το ιδιόκτητο ADSL2+ δίκτυο της Forthnet και έτσι οι κάτοικοί τους μπορούν να μιλούν από το σταθερό τους, αλλά και να σερφάρουν ελεύθερα, χωρίς πάγιο ΟΤΕ!

Σήμερα το ιδιόκτητο δίκτυο της Forthnet καλύπτει το 90% των γραμμών ΟΤΕ στην Αττική, τη συντριπτική πλειοψηφία των περιοχών της Θεσσαλονίκης, τη Λάρισα, την Πάτρα, το Αγρίνιο, το Βόλο, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα, την Κόρινθο, τα Ιωάννινα, τη Χαλκίδα, το Αίγιο, την Τρίπολη, την Καλαμάτα, τον Πύργο, την Καβάλα, την Ξάνθη, την Κομοτηνή, τη Θήβα, τη Λειβαδιά, την Άρτα, τη Ζάκυνθο, την Κέρκυρα, τη Ρόδο, την Κω, την Πρέβεζα και πλέον την Αλεξανδρούπολη και το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης!

Η Forthnet, πιστή στον στρατηγικό της στόχο για την παροχή διαφοροποιημένων, οικονομικών και ποιοτικών broadband υπηρεσιών σε ολόκληρη την Ελλάδα, υλοποιεί με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς το μεγαλύτερο επενδυτικό πλάνο ιδιωτικής τηλεπικοινωνιακής εταιρίας στη χώρα μας, ύψους 250 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: