Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Ομάδας Δια Βίου Μάθησης

Το eStudies.gr αποτελεί ένα μοναδικό μηχανισμό παροχής εκπαίδευσης μέσω του διαδικτύου. Καταξιωμένοι επιστήμονες και επιτυχημένοι επαγγελματίες διαθέτουν εξειδικευμένες Εκπαιδευτικές Παρουσιάσεις και θέματα που απαιτούνται σήμερα από την αγορά εργασίας. Ο βασικός στόχος μας είναι η παροχή εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου στο χαμηλότερο δυνατό κόστος και στο συντομότερο χρόνο.Το eStudies.gr διαφέρει από άλλους οργανισμούς και εταιρείες παροχής εξειδικευμένης και ταχύρρυθμης εκπαίδευσης, γιατί απλά αυτά που προσφέρονται στο eStudies.gr δεν προσφέρονται πουθενά αλλού, τόσο για τον εκπαιδευόμενο όσο και για τον εργοδότη ή τον όποιο ενδιαφερόμενο που θα θελήσει να συνεργαστεί μελλοντικά με τον εκπαιδευόμενο.


Μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την εκπαίδευση στο estudies.gr να ξεχωρίζει, είναι:

Η ποιότητα του Εκπαιδευτικού Υλικου

Όλα τα προγράμματα-σεμινάρια έχουν δημιουργηθεί από ειδικούς σε κάθε τομέα με πανεπιστημιακού επιπέδου μόρφωση και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία.

Οι Δημιουργοί του εκπαιδευτικού υλικού

Άνθρωποι με Ακαδημαϊκά και Επαγγελματικά Προσόντα

Εγκυρότητα εκπαίδευσης - πιστοποίησης

Οι πιστοποιήσεις είναι πρωτότυπα υπογεγραμμένες και μοναδικά αριθμημένες έτσι ώστε ο οποιοσδήποτε (για παράδειγμα ο εργοδότης) να μπορεί να ελέγξει την εγκυρότητά τους μέσω της ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων του eStudies.gr.Η Πιστοποίηση δίνεται έπειτα από την συμπλήρωση ειδικού ερωτηματολογίου που επιβεβαιώνει την παρακολούθηση και κατανόηση του θέματος από τον εκπαιδευόμενο.

Δια Βίου Μάθηση

Με το πρόγραμμα Δια Βίου Μάθησης αποκτάτε απεριόριστη πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό του eStudies.gr. Γνώση για τoν εκπαιδευόμενο και ένδειξη του ενδιαφέροντος σας για μάθηση και συνεχή ενημέρωση για αυτούς που γνωρίζουν ότι είστε μέλη της Ομάδας. Οι ανάγκες και η θέληση για μάθηση δεν σταματούν ποτέ. Τα προγράμματα μας εξελίσσονται συνεχώς ενώ προστίθενται και νέα. Σαν μέλη της Ομάδας Δια Βίου Μάθησης έχετε μόνιμη πρόσβαση και ενημέρωση για αλλαγές και προσθήκες στο eStudies.gr.

Χαμηλό κόστος

Η χρήση νέων τεχνολογιών και του Internet μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλού επιπέδου εκπαιδευτικά προγράμματα χωρίς να δεσμεύουμε αίθουσες και ηλεκτρονικό εξοπλισμό ή να δεσμεύουμε καθηγητές για συγκεκριμένες ώρες σε συγκεκριμένο χώρο. Αυτό, σε συνδυασμό με την άρτια οργάνωση του eStudies.gr, μας δίνει την δυνατότητα να παρέχουμε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας σε τιμές, όχι απλά ανταγωνιστικές αλλά, εώς και αρκετές φορές χαμηλότερες του ανταγωνισμού. Αρκεί μια μικρή έρευνα αγοράς από μέρους σας για να δείτε την διαφορά μας, τόσο σε επίπεδα τιμών αλλά και σε επίπεδα ποιότητας.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα θέματα του eStudies.gr μπορείτε να τα παρακολουθήσετε όποιες ώρες και από όποιον χώρο εσείς θέλετε, αποκτώντας έτσι άνεση χρόνου και ευελιξία. Όλο το υλικό διατίθεται μέσω Internet ενώ μέσω Internet γίνεται η συμπλήρωση του Ερωτηματολογίου ή η αποστολή ερώτησης και λήψη απάντησης για κάποιο πρόγραμμα, εφαρμόζοντας σύγχρονες τακτικές e-learning (ηλεκτρονικής μάθησης). Δεν χρειάζεται πλέον να χάνετε χρόνο από την εργασία σας ή να ταλαιπωρείστε άσκοπα!

Σας ευχόμαστε να έχετε μια εποικοδομητική εμπειρία στο estudies.gr.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.

Η Ομάδα του eStudies.gr

Κόστος 120.00 ευρώ - εκατόν είκοσι ευρώ, για 3 χρόνια πρόσβασης.

Περισσότερα

eStudies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: