Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Νέα σειρά COOLPIX S210 της Nikon

Η Nikon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία τεσσάρων νέων κομψών και συμπαγών ψηφιακών μηχανών της σειράς COOLPIX S. Οι νέες μηχανές S600, S550, S520 και S210 είναι εξαιρετικά λειτουργικές και κομψές και περιλαμβάνουν τη λειτουργία σταθεροποίησης εικόνας VR της Nikon για τη δημιουργία εντυπωσιακών φωτογραφιών.

Από τις πιο συμπαγείς μηχανές της κατηγορίας τους, οι νέες μηχανές της σειράς S διαθέτουν σύντομο χρόνο ενεργοποίησης και νέες, εκπληκτικές λειτουργίες λήψης φωτογραφιών. Για εκπληκτικά χαμόγελα κατά τη φωτογράφηση ιδιαίτερων στιγμών, μπορείτε να τραβήξετε αυτόματα φωτογραφίες με τη λειτουργία εντοπισμού χαμόγελου, με βάση την έκφραση του επιλεγμένου θέματος. Μια άλλη λειτουργία είναι η λειτουργία δραστήριου παιδιού, η οποία ρυθμίζει τη μηχανή για τη φωτογράφηση γρήγορα κινούμενων, δραστήριων, μικρών παιδιών.

COOLPIX S210
Με το λεπτό, διαισθητικό σχεδιασμό της, την υψηλής ποιότητας οθόνη LCD 230.000 κουκκίδων και το οπτικό σύστημα ΝIKKOR με απόσβεση κραδασμών VR, η COOLPIX S210 είναι μια κομψή και ισχυρή φωτογραφική μηχανή σε οικονομικά προσιτή τιμή. Το διάδοχο μοντέλο της S200 με εκατομμύρια πωλήσεις, η μηχανή S210 διαθέτει ανάλυση 8 megapixel σε λεπτό σώμα (18mm) για άνετο κράτημα στο χέρι ή τοποθέτηση στην τσέπη. Περιλαμβάνει φακό zoom 3x (38–114mm) και ευρυγώνια οθόνη LCD 2,5 ιντσών.
Οι φωτογραφίες που τραβά η μηχανή S210 είναι τόσο όμορφες όσο και το σώμα της με αλουμίνιο φινίρισμα, με βελτιωμένη ταχύτητα επεξεργασίας και ποιότητα εικόνας χάρη στο μηχανισμό επεξεργασίας εικόνας ΕXPEED της Nikon. Η μηχανή S210 διαθέτει υψηλές ρυθμίσεις ευαισθησίας έως ISO 2000 και αυτόματη λειτουργία για την επιλογή της βέλτιστης ρύθμισης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, η μηχανή περιλαμβάνει τη νέα, ταχύτερη λειτουργία αναγνώρισης προσώπου για ταχεία και έξυπνη αυτόματη εστίαση κατά τη λήψη πορτραίτων. Η S210 διατίθεται σε χρώματα Bright Silver, Urban Black, Blue, Sakura και Red, στην τιμή των μόλις €179.

Δεν υπάρχουν σχόλια: