Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Ubuntu Linux, Ο απόλυτος οδηγός εγκατάστασης για αρχάριους

Παρουσιάζουμε τον πιο εύκολο και ασφαλή τρόπο να εγκαταστήσετε Ubuntu Linux μέσα από τα Windows, χωρίς να πρόκειται για εξομοίωση! Δεν θα πειραχτούν οι δίσκοι, δεν θα κάνουμε partitioning, όλη η εγκατάσταση γίνεται σε ένα φάκελο στο δίσκο των windows. (wubi ftw)
Στη συνέχεια δείχνουμε τα πρώτα βήματα στο νέο σας λειτουργικό, καθώς και ένα εργαλείο που θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει σχεδόν τα πάντα που μπορεί να χρειαστείτε, στο καινούριο σας Ubuntu, από drivers μέχρι Google Dekstop Search και iLinux! (automatix ftw)
Σημειώσεις για την εγκατάσταση
Πιθανή απεγκατάσταση του Ubuntu γίνεται μέσα από τα Windows, σαν να ήταν ένα οποιοδήποτε πρόγραμμά τους (που δεν είναι).
Με τον Automatix μεταξύ άλλων μπορούμε να εγκαταστήσουμε: Skype, iLinux, Brasero, aMSN, Audacity, nVidia drivers, γραμματοσειρές της Microsoft, Google Earth, Picasa κ.α.
Το φανταστικό αφρικάνικο τραγούδι που ακούγεται είναι του Ditto, τον ευχαριστώ πραγματικά.
Απορίες, φοβίες κτλ στα σχόλια
Αν σου άρεσε αυτό το επεισόδιο μπορείς να ενημερώνεσαι για μελλοντικά επεισόδια του Vidcast μέσω RSS feed ή να βλέπεις το κανάλι του στο iTunes.Download για iPod (640×360) Download σε HD 720p (1280×720)

Πηγή http://www.vidcast.gr/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.