Greek Daily Headlines News Headline Animator

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Η εικόνα “http://www.winlife.gr/_graphics/_Slogos/htp.gif” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.

Από το ημερολόγιο του Ανδρέα, 9 Νοεμβρίου 1995

"Όλοι ξέρουμε, συζητάμε για κάτι παιδιά στους δρόμους που τους λείπει το χαμόγελο. Τους λείπει το χαμόγελο γιατί δεν έχουν λεφτά δεν έχουν παιχνίδια, δεν έχουν φαΐ και μερικά, δεν έχουν καν γονείς. Σκεφτείτε λοιπόν κι αφήστε τα λόγια, ας ενωθούμε κι ας δώσουμε ό,τι μπορούμε στα φτωχά: αλβανάκια, ασπρα και μαύρα, όλα παιδιά είναι και αξίζουν ένα χαμόγελο. Αυτός ο σύλλογος να λέγεται : ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε."

Ανδρέας Γιαννόπουλος

Αυτό έγραψε ο 10χρονος μικρός μας ήρωας στο ημερολόγιό του στις 9 Νοέμβρη 1995, λίγο πριν φύγει από κοντά μας. Είναι η κληρονομιά που μας άφησε και είναι μοναδική, γιατί είναι η φωνή μιας παιδικής καρδιάς που μιλάει στις συνειδήσεις όλων των μεγάλων.

Εμείς, από την πλευρά μας, νιώθουμε την ηθική υποχρέωση να εκπληρώσουμε αυτή την επιθυμία του παιδιού μας. Σήμερα πια, ένα αγγελούδι, ρίχνει το βλέμμα του σε όλους εμάς που εμπιστεύτηκε το όνειρό του για να το πραγματοποιήσουμε. Ας κρατήσουμε το όραμα του Ανδρέα ζωντανό και ας χαρίσουμε το χαμόγελο σε ένα παιδί. Ένα χαμόγελο κοστίζει τόσο λίγο, αξίζει όμως όσο ένας θησαυρός.

Αυτός ο Σύλλογος υπόσχεται να σταθεί πλάι στα παιδιά που έχουν ανάγκη στην Ελλάδα και την Κύπρο, πάντα με τη δική σας συμπαράσταση και συμμετοχή στον ιερό αυτό σκοπό του. Αγκαλιάστε λοιπόν τη μεγάλη Ιδέα του μικρού Ανδρέα γιατί, πραγματικά, "Το Χαμόγελο του Παιδιού" είναι πηγή ζωής...
Eπισκεφθείτε το web site του Το Χαμόγελο του Παιδιού στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.hamogelo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: