Greek Daily Headlines News Headline Animator

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Για έναν ζωντανό πλανήτη ! Το φυσικό μας περιβάλλον απειλείται σοβαρά.

Η εικόνα “http://www.winlife.gr/_graphics/_Slogos/wwf.gif” δεν μπορεί να προβληθεί επειδή περιέχει σφάλματα.
Τα προειδοποιητικά σημάδια είναι πλέον εμφανή σε παγκόσμιο επίπεδο: κλιματικές αλλαγές, τρύπα του όζοντος, λειψυδρία, χημικά, ρύπανση των θαλασσών, της ατμόσφαιρας και των υδατικών πόρων. Είδη ζώων και φυτών εξαφανίζονται με ρυθμούς ταχύτερους από κάθε άλλη φορά στην ιστορία.

Το WWF Ελλάς, μέλος της παγκόσμιας οικογένειας του WWF , αγωνίζεται δυναμικά για την προστασία της ελληνικής φύσης από την ίδρυσή του, το 1990.

Αποστολή του WWF Ελλάς είναι να διατηρήσει την πλούσια βιοποικιλότητα της Ελλάδας ως αναπόσπαστο στοιχείο της Μεσογείου, να εμποδίσει και μακροπρόθεσμα να αντιστρέψει την υποβάθμιση του περιβάλλοντος, στοχεύοντας στην αρμονική συνύπαρξη ανθρώπου και φύσης.

Στα 15 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα, η οργάνωση έχει δραστηριοποιηθεί σε πολλές περιοχές της χώρας και σε πολλά επίπεδα με περισσότερα από 70 προγράμματα προστασίας για να παραμείνει ο τόπος μας ζωντανός, φυσικό κληροδότημα για τις επόμενες γενιές.

Δέσμευσή μας η συνέχιση του αγώνα για να βρεθούν λύσεις, ώστε όλοι μαζί να σώσουμε τη φυσική μας κληρονομιά και να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής μας.

Σας χρειαζόμαστε. Δεν μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας χωρίς εσάς. Η συμβολή σας, η γενναιοδωρία σας, η αποφασιστικότητά σας και η συνεργασία σας είναι απολύτως απαραίτητα συστατικά για να δώσουμε ελπίδα στο μέλλον του πλανήτη.

Γίνε κι εσύ υποστηρικτής του WWF Ελλάς!

€ 45,00 (ετήσια συνδρομή)

€ 25,00 (μαθητική – φοιτητική συνδρομή)

€ 120,00 (ομαδική, σχολική συνδρομή)

  • ενισχύεις τα προγράμματα του WWF Ελλάς για την προστασία της ελληνικής φύσης,
  • ενώνεις τις δυνάμεις σου με τους 20.000 υποστηρικτές της οργάνωσης που αγωνιούν και αγωνίζονται για μια καλύτερη ποιότητα ζωής σε ένα πιο υγιές περιβάλλον,
  • συμμετέχεις σε εκδηλώσεις και ομαδικές δραστηριότητες στην πόλη και την ελληνική ύπαιθρο.

Ως υποστηρικτής, θα έχεις στη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών τακτική ενημέρωση μέσω του τριμηνιαίου περιοδικού μας ''Ζωντανός Πλανήτης'', αλλά και συνεχή ηλεκτρονική ενημέρωση για τις δράσεις και τις εκδηλώσεις της οργάνωσης. Θα λάβεις επίσης την ατομική κάρτα υποστηρικτή και το ημερολόγιο του WWF Ελλάς.

Αν είσαι ήδη υποστηρικτής του WWF Ελλάς, θα ανανεωθεί η ετήσια συνδρομή σου. Σε κάθε περίπτωση θα λάβεις απόδειξη της δωρεάς σου, την οποία μπορείς να συν-υποβάλεις στη φορολογική σου δήλωση. Μικρή ή μεγάλη, κάθε δωρεά είναι πολύτιμη.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του WWF Ελλάς:

WWF Ελλάς, Φιλελλήνων 26, 105 58 Αθήνα, τηλ.: 210 33 14893, fax: 210 32 47578, www . wwf . gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: