Greek Daily Headlines News Headline Animator

Τρίτη 8 Απριλίου 2008

Η Microsoft παρουσιάζει τη Microsoft Dynamics

H νέα επωνυμία των επιχειρηματικών λύσεων της Microsoft για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στο πλαίσιο της συνεχούς επένδυσης σε καινοτόμες τεχνολογίες, η Microsoft παρουσίασε τη νέα επωνυμία των ενοποιημένων επιχειρηματικών της λύσεων, Microsoft Dynamics. Η ονομασία Microsoft Dynamics εκφράζει τη στρατηγική επιλογή της εταιρείας να αναπτύξει μια νέα επωνυμία για το σύνολο των επιχειρηματικών προϊόντων της, η οποία είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με τις τεχνολογικές εξελίξεις που προκύπτουν από το πρόγραμμα έρευνας και ανάπτυξης της Microsoft – παλιότερα γνωστό ως “Project Green”.

Η νέα επωνυμία - Microsoft Dynamics – βασίστηκε σε αποτελέσματα ερευνών που ανέδειξαν την ανάγκη δημιουργίας μιας νέας ταυτότητας στις λύσεις της Microsoft, η οποία θα αποπνέει δυναμισμό και ενέργεια, ενώ παράλληλα θα επικοινωνεί αποτελεσματικά τα κύρια οφέλη των προσφερόμενων λύσεων. Ο στόχος της Microsoft Dynamics είναι να παρουσιάσει μια σαφέστερη εικόνα στους πελάτες της Microsoft σχετικά με τις καινοτόμες τεχνολογικές εφαρμογές της εταιρείας, οι οποίες προσφέρουν νέες προοπτικές στον τρόπο διαχείρισης μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Ο κ. Φωκίων Αγγελόπουλος, Διευθυντής Μικρών & Μεγάλων Λύσεων και Συνεργατών της Microsoft Hellas, χαιρέτισε τις νέες εξελίξεις λέγοντας, «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανακοίνωση της νέας ονομασίας των επιχειρηματικών μας λύσεων, Microsoft Dynamics. Μέσω αυτής και των συνεχών επενδύσεων που κάνουμε στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, στοχεύουμε στην ενίσχυση των συγχρόνων επιχειρήσεων σε θέματα οικονομικής διαχείρισης, παραγωγής, οργάνωσης πελατειακών σχέσεων και λειτουργίας της εφοδιαστικής αλυσίδας».

Η Microsoft Dynamics αντικαθιστά στο εξής την επωνυμία Microsoft Business Solutions για όλα τα προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού της Microsoft. Αναλυτικά, το Microsoft Navision, η επιτυχημένη εφαρμογή ERP με περισσότερες από 200 εγκαταστάσεις σε επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς, μετονομάζεται σε Microsoft Dynamics NAV, ενώ τον Απρίλιο θα παρουσιαστεί επίσημα και η ελληνική έκδοση του Microsoft Dynamics CRM (γνωστό στο παρελθόν ως Microsoft CRM).

Οι λύσεις της Microsoft Dynamics είναι βασισμένες σε εκτενείς έρευνες που εστίασαν στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της Microsoft. Οι λύσεις αυτές είναι απόλυτα συμβατές με τα Microsoft Office, Microsoft Office SharePoint Portal Server, Microsoft SQL Server™, καθώς και με τη συνολική πλατφόρμα της Microsoft. Ο στόχος είναι να προσφέρουν προσιτές και ευέλικτες υπηρεσίες, υποστηρίζοντας τις καθημερινές δραστηριότητες των εργαζομένων στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

- Η Microsoft Dynamics προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών εφαρμογών και υπηρεσιών σχεδιασμένων να βοηθήσουν τις μικρές, μεσαίες αλλά και μεγαλύτερες επιχειρήσεις να πετύχουν καλύτερη σύνδεση με τους πελάτες, τους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους προμηθευτές τους. Οι εφαρμογές της Microsoft Dynamics αυτοματοποιούν τις επιχειρησιακές διαδικασίες που αφορούν στα οικονομικά, τη διαχείριση των ανθρωπίνων πόρων, την εφοδιαστική αλυσίδα, τα έργα, τις πελατειακές σχέσεις και την τεχνική υποστήριξη. Οι εφαρμογές προσφέρουν επιχειρηματική γνώση για πιο επικερδείς αποφάσεις. Πληροφορίες για τη Microsoft Dynamics βρίσκονται στη διεύθυνση: http://www.microsoft.com/dynamics

Δεν υπάρχουν σχόλια: